En fantastiskt terapeut

Hej igen allesammans, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med att hitta en bra samtalsterapeut i Vasastan med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och just därför kommer jag nu skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till, nämligen Kognitiva PT AB. Kognitiva PT AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänder sig till dem för att få pålitlig och professionell hjälp av personalen. Jag har faktiskt tidigare haft stora problem med att hitta en terapeut som jag känner att jag kan lita på och öppna upp mig för, vilket har känts väldigt jobbigt. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till eller kontaktat har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. Jag blev därför så lättad och tacksam när jag fick hjälp utav Kognitiva PT AB, då terapeuten som hjälper mig där är helt fantastisk.

De arbetar mycket med patienten i centrum, vilket såklart är någonting som är väldigt viktigt. De anställda visade sig även vara väldigt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste. Min terapeut arbetade med mina behov, önskemål och förutsättningar i fokus för att jag skulle kunna bli så nöjd som möjligt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till just Kognitiva PT AB, för att ni ska kunna få den hjälp som ni behöver. Kognitiva PT AB är det bästa tänkbara alternativet för dig som söker efter ett pålitligt och kvalitativt företag.