NENO Häst & Hund

Hej allesammans! Hur mår ni alla? Själv så mår jag bra och har haft en riktigt avkopplande helg med mycket uppladdning inför denna vecka. Hur som helst så hade jag här idag tänkt mig att jag skulle ta faktiskt skriva lite kort om det här med hästmassage och hundmassage för er i Vännäs, Umeå, Holmsund eller någonstans i dess omnejd, då det verkligen är någonting som har varit oerhört efterfrågat här på bloggen nu under de senaste få dagarna sedan jag nämnde det lite snabbt i ett annat inlägg. Som många av er redan vet så befinner jag ju mig själv då här i Vännäs och jag är både hund- och hästägare.

Dessa djur är verkligen mitt liv och det som gör mig så oerhört lycklig här i livet och därför så är det även så otroligt viktigt för mig att de får det bästa av det bästa. Det företaget som jag har valt att vända mig till här i krokarna som just då alltså erbjuder både häst- och hundmassage heter inget annat än NENO Häst & Hund och därför så är det även just detta företag som jag skulle kunna varmt rekommendera till alla ni som också är hund- eller hästägare och känner att ni skulle vilja gå till någon som är kunnig och kvalificerad när det kommer till just massage. Personligen så tror jag ju verkligen att det här med massage för mina djur är någonting som gör en oerhört stor skillnad och därför så kan jag rent allmänt rekommendera det till alla djurägare egentligen. Hur som helst dock så ska jag nu försöka att inte tjata på allt för mycket här i inlägget, men jag hoppas ändå på något sätt nu att jag har varit behjälplig genom att rekommendera NENO Häst & Hund och deras kvalitativa behandlingar!