Testa på botox i Huddinge

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjlig som faller mig in! Hoppas att alla har haft en superbra dag idag och att ni mår bra. Jag tänkte passa på lite att tacka er alla för ert engagemang och intresse när det kommer till min lilla blogg. Alla fina och glada kommentarer värmer verkligen i hjärtat. Idag tänkte jag ta och skriva lite om ett företag vid namn Hermes Clinic som erbjuder hjälp med fillers eller botox i Huddinge.

Det var nämligen en hel del av er som under de senaste veckorna kommenterade och hade märkt att jag såg mycket piggare och fräschare.

Detta kan jag nu berätta att det helt och hållet, som ett par stycken av er faktiskt lyckades gissa, är på grund av fillers som jag gjort via Hermes Clinic i Huddinge. Jag är verkligen hur nöjd som helst och känner mig så himla mycket mer självsäker och vacker så fort jag vaknar upp på morgonen. Jag känner inte att jag behöver ta på mig lika mycket smink längre för att försöka framhäva saker som inte har varit där, men inte längre. Ifall ni har frågor och funderingar så skriv gärna det i kommentarerna så tar vi en diskussion där nere. Om inget och ifall det skulle önskas så kan jag även skriva ett mer ingående inlägg om hur sådant går till och tips och råd som ni kanske vill ha innan ni själva väljer att genomgå sådana behandlingar!

Du gillar kanske också...