Behöver du en elektriker?

Hemma i Årjäng har vi fortfarande en del snö men nu är jag trött på vintern så hoppas att snön smälter undan snart. Men en sak som gläder mig är att köket är nyrenoverat och det har blivit ett kök helt i min smak. Som jag har skrivit och berättat till er förut så var det många olika hantverkare involverade och i dagens inlägg kommer jag berätta om den elektriker som såg till att göra alla elinstallationer. Detta var en man som hade varit verksam som elektriker i många år och han var riktigt duktig på det han gjorde. Hittills har jag inte funnit några problem med elinstallationerna. Men för att vara säker på att allt gick bra erbjöd elektrikern även garanti och rotavdrag. Det visar att företaget är seriöst men det visste jag sedan innan eftersom företaget jag anlitade har funnits i många år och jag känner många som har vänt sig till någon av deras elektriker. 

Tack vare avdraget som var draget på fakturan så blev hela jobbet 50 procent billigare än om detta avdrag inte hade funnits. Detta är så bra för alla har råd att ta hem en elektriker när det är någonting man behöver få hjälp med. Han berättade en del om sitt jobb och sa att han mestadels jobbar med att hjälpa folk i deras hem med olika grejer men att det även är många industrier och företag som behöver hjälp. Han var kompetent och trevlig och helhetsintrycket jag fick var mycket bra. Så om jag skulle behöva en elektriker igen kommer jag vända mig till samma företag. Jag vill verkligen rekommendera er alla som behöver en elektriker i Årjäng att ni kontaktar det här företaget för ni kan lita på att de kommer att kunna hjälpa er och att det heller inte kostar så mycket.