Jag satte in en ny vattenblandare

Hejsan, jag ska berätta om ett företag som är för dig som är på jakt efter en rörmokare i Herrljunga eller Vedum och du kan klicka dig in på deras hemsida här. Det är ett företag och deras rörmokare är väldigt kunniga och trevliga. Jag hade behov av att få hjälp med min vattenblandare i badrummet så jag tog kontakt med dem. De kom snabbt till mig och bytte ut min vattenblandare mot en ny. Jag är mycket nöjd med deras service och rekommenderar dem gärna till andra!

Innan hade jag ett badkar men eftersom jag aldrig badar tyckte jag att badkaret mest stod i vägen så jag tog bort badkaret. Men då var det ju helt fel vattenblandare och jag ville inte ha det så. Visst, den funkade ju men såg konstigt ut så det enda alternativet för mig var att köpa en ny vattenblandare. Men jag kunde inte installera den själv och även om det här kanske inte är världens svåraste jobb för de flesta så var det tillräckligt svårt för mig och jag behövde en rörmokare till det här jobbet. Jag kontaktade det här företaget och de kom snabbt till mig och hjälpte mig. Jag är mycket tacksam för deras service och ska absolut kontakta dem när jag behöver en rörmokare igen. Jag kan bara rekommendera dem till andra, klicka på länken ovan för att komma till deras hemsida!

Kundservice är viktigt del för ett företag och detta företag har verkligen kundservice i fokus. Jag kände att de lyssnade på mig och att hjälpen kom snabbt och så kostade det inte mycket att få hjälp. Jag kommer därför att rekommendera denna firma till er alla som bor i Herrljunga eller Vedum och de kan hjälpa till med allt inom vvs, både stora och små arbeten. Tack för att ni läste!